Spet se fura kultura - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino
FD Goga > Arhiv > 2013

19.2.2013

Spet se fura kultura

V ponedeljek, 11.2.2013, smo člani FD Goga v Delavskem domu v Zagorju otvorili (že) tretjo pregledno razstavo fotografij članov društva. Zaradi slabega vremena se je otvoritev malo zavlekla. Otvoritev so začeli harmonikarji pod vodstvom Ivice Obrul nato pa je predsednica Tina M. Šobot prebrala pozdravni govor. Po nagovoru so nas zopet razveselili harmonikarji. Oddolžili smo se jim z uokvirjeno fotografijo našega člana. Po kratkem programu  pa se je začel neformalen del, kjer smo se člani in obiskovalci še kar nekaj časa zadržali ob pogovorih, hladnem bifeju in kozarčku ali dveh rujnega.

Takšna pregledna razstava je zelo dobrodošla, saj lahko v njej sodelujemo vsi člani, tudi tisti, ki se ne udeležujemo razpisov. Tematsko je neopredeljena, zato lahko vsak predstavi stvari, za katere meni, da jih je preko leta dobro napravil. Prav ta raznolikost motivov pa še toliko bolj pritegne poglede, saj so na razstavi zajete tematike od portretov, industrije, krajine, živali…

Ugotovili smo, da smo vsako leto boljši. Mogoče smo pričakovali malo več obiska na otvoritvi, vendar je opravičilo slabo vreme. Prihodnje leto bomo ponovili... Obljubimo.

Galerija

Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino