Potep po kraških poljih - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino
FD Goga > Arhiv > 2016
 
POTEP PO KRAŠKIH POLJIH

V soboto, 2. aprila, smo se člani Foto društva Goga odpravili na potep po kraških poljih. Ker je na Planinskem polju do našega izleta voda že presahnila, smo šli srečo poskusit na Cerkniško jezero in se pred vrnitvijo domov ustavili še v Rakovem Škocjanu. Po poteh kraških voda nas je vodil naš stari znanec Marko Krašovec.
 
Pot nas je vodila mimo zapuščene domačije, ki je postregla z zanimivimi motivi: pred njo je bila mlaka, polna živo zelenega mulja, za njo pa cvetoča češnja, okrog katere so rojile čebele. Po tem smo opravili nekaj krajših postankov, na katerih smo si lahko ogledali Cerkniško jezero z različnih zornih kotov. Izlet smo nadaljevali z obiskom Rakovega Škocjana, kjer nam zanimivih motivov ni zmanjkalo: od kamnitega mostu do portretov, kjer je bila naša najbolj zagreta modelka Joža, pa vse do zanimivih makro motivov, kakršne so nudili jelenovi jeziki in ostalo rastlinje.
 
Druženje smo zaokrožili s klepetom in analizo ob hrani in pijači. Hvala Marku Krašovcu, da si je ponovni vzel čas za nas, mi pa smo z mislimi že pri naslednjem izletu ...                                                                                         Galerija


Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino