O nas - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino
FD Goga

 
V ZAGORJE SMO PRINESLI DOGODEK

Foto društvo GOGA se nahaja na zemljevidu kulturnih društev v Zagorju že od leta 2010. Čeprav je čas od ustanovitve relativno kratek, smo dokazali, da je fotografija pomemben in poseben umetniški element, ki se ga ne sme prezreti.
 
Ustvarjalke in ustvarjalci vedno znova iščemo nove načine, kako razširiti in poglobiti znanje, poleg tega pa z veseljem sprejemamo nove ideje in izzive.
 
Veseli nas, da delujemo medgeneracijsko, saj je starostna paleta izredno široka. Tudi najstarejši člani imajo sveže ideje, mlajši pa s svojo energijo dvigujejo ritem delovanja. Delo v takšni sredini je za vsakega izmed nas enkratna izkušnja, ki je zagotovo ne bomo izpustili iz rok.

Z veseljem sprejemamo nove članice in člane. To, da se nahajamo v osrčju Slovenije je marsikoga prepričalo, da se nam pridruži. Tako imamo članice in člane, ki prihajajo iz vseh treh zasavskih občin, iz Trojan, Kamnika in Ivančne Gorice.

Smo pisana družba ljubiteljskih fotografinj in fotografov različnih nivojev znanja in fotografskih usmeritev, zato ste dobrodošli na naše prireditve ali pa v naše društvo.

Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino