Izlet na soline - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino
FD Goga > Arhiv > 2014


Izlet na soline

V soboto, 12.4., smo člani FD Goga že navsezgodaj zjutraj vzeli pot pod noge ter se odpravili proti Sečoveljskim solinam. Izlet je bil precej obsežen, saj je poleg kavice v Marchéju obsegal tudi ogled starih solin, novih solin, zapovrh pa še sladoled/pizzo v Izoli. No, verjetno sem še kaj pozabila. Skratka, domov smo prišli „prijetno“ utrujeni.
Verjetno so največji vtis na vse nas naredile stare soline, saj so resnično prava zakladnica najrazličnejših motivov. Ljubitelji pokrajine so lahko občudovali razvaline, posajene med potkami,  portretisti so v teiste razvaline lahko razporejali svoje portretirance, ljubitelji živalskih motivov so lahko fotografirali čudovito čredo konj ob jezeru (ali pa pajke med parjenjem, vsak ima svoj okus). In resnično se je za vsakogar nekaj našlo.
V novih solinah so poleg rumene razpokane zemlje (in znova: pajkov) največ pozornosti poželi vozički za sol, verjetno tudi zato, ker so nam, Zasavcem, vzbujale določeno simpatijo do solinarjev, ki so jih morali potiskati. Za čokolado s solnim cvetom pa nam je zmanjkalo časa.
Izlet smo sklenili v Izoli, polni načrtov in motivacije za nove fotografske podvige...


Galerija

Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino