Fotopotep po Borovnici - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino
FD Goga > Arhiv > 2013

27.4.2013

Fotopotep po Borovnici- peklenski slapovi

27. april smo nekateri člani FD Goga proslavili z izletom v Borovnico, kjer smo uživali v fotografiranju tamkajšnjih slapov.

Resda proti Borovnici nismo ubrali najkrajše poti, saj smo se tja odpravili preko Sahare… smo pa zato ob jutranji kavici še prijetno poklepetali in dorekli nekaj podrobnosti v zvezi z našim izletom.

Prispeli smo v Borovnico, se do zob oborožili (s fotoaparati, stojali, gumijastimi škornji in z rezervnimi nogavicami) in jo mahnili v gozd. Že takoj na začetku poti so se pred nami odprle čudovite brzice, tako da smo kar hitro razprostrli naša stojala in pričeli s fotografiranjem. Ko smo »naškljocali« že vsak vsaj po 50 fotografij, nas je Franci, »vođa puta«, prijazno opozoril, naj se malo umirimo, saj je do vrha poti še pet slapov in da to, kar mi slikamo, pravzaprav še ni slap (!).

Da je temu res tako, smo se lahko prepričali zelo hitro, saj nam je vsak nov vzpon postregel z novim, lepšim in višjim slapom. In res si zaslužijo ime peklenski - v pozitivnem pomenu….

Izlet smo zaključili s kavo in s krofi na Trojanah. Vsi smo se strinjali, da je za nami lep dan, ki je še kar prehitro minil.

Zala Pavšič

Galerija

Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino