Dogodki - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino
FD Goga
NAJ ŠPORTNA FOTOGRAFIJA OBČINE ZAGORJE 2018

V petek, 31.8.2018 je bila podeljena nagrada za Najboljšo športno  fotografijo, ki jo je prejel Bronislav Urbanija. Nagrado v vrednosti 100  evrov mu je izročila direktorica Zavoda za šport Zagorje, Samantha Tina  Lovše. Med več kot stotimi prispelimi fotografijami je žirija izbrala  prav portret tekača, ki je po njihovem mnenju izpolnjevala vse pogoje za  naziv najboljše fotografije.

NAJ ŠPORTNA FOTOGRAFIJA OBČINE ZAGORJE 2018

V petek, 31.8.2018 je bila podeljena nagrada za Najboljšo športno fotografijo, ki jo je prejel Bronislav Urbanija. Nagrado v vrednosti 100 evrov mu je izročila direktorica Zavoda za šport Zagorje, Samantha Tina Lovše. Med več kot stotimi prispelimi fotografijami je žirija izbrala prav portret tekača, ki je po njihovem mnenju izpolnjevala vse pogoje za naziv najboljše fotografije.

GOGA SE PREDSTAVI Z MINIATURAMI

Na predvečer kulturnega praznika, se je Goga spet predstavila. Tokrat z  miniaturami, ob  zvokih Godalnega orkestra Glasbene šole Zagorje ob  Savi, s solistom Luko Lavrinom. Razstava bo  na ogled do 5. marca 2018,  v avli KC Delavski dom  Zagorje ob Savi. Prijazno vabljeni.

Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino