2. pregledna razstava - FOTO DRUŠTVO GOGA ZAGORJE

Zagorje ob Savi

Foto društvo GOGA

V Zagorje smo prinesli dogodek.
Pojdi na vsebino
FD Goga > Arhiv > 2012


3.2.2012

Ob letu osorej…

smo ponovili prvi dogodek Goga se predstavi. Tako je nastala druga pregledna razstava članov našega kluba. Razstavo smo postavljali v četrtek 2. februarja popoldne. Zbralo se nas je okoli 15 članov in skupaj smo uredili panoje s slikami. Seveda smo si delo razdelili. Vešče ženske roke so čistile stekla in opravljale bolj finomehanična dela, kot je urejanje slik, striženje lepila…, moški del pa je urejal in obešal slike na panoje. Vse skupaj nam je vzelo kar nekaj časa, pa vendar kot pravijo… 'sila kola lomi' in na koncu je bilo obešenih vseh 50 fotografij.

V petek ob 17. uri je bila slavnostna otvoritev razstave. Otvoritve se je udeležilo kar nekaj ljubiteljev fotografske umetnosti in po odzivih sodeč, so jih razstavljena dela navdušila. Prvič je prireditev povezoval 'domač spiker' Uroš Drobež in stvar mu je kar dobro stekla, v uvodu pa je nastopil tudi godalni orkester  glasbene šole Zagorje pod vodstvom Klemna Benka in vsi prisotni smo z veseljem poslušali njihove priredbe skladb. Spregovorila je tudi predsednica FD Goga, Tina M. Šobot. V zahvalo za sodelovanje na naših dogodkih je dirigentu Klemnu Benku  predala uokvirjeno sliko Grad Gamberk.

Ker je bila kasneje še slavnostna akademija ob podelitvi Grumovih priznanj,  si je z zanimanjem ogledala razstavo tudi večina gostov in povabljencev, nas, fotografe, pa je spet čakala akcija, saj smo morali dogodek v dvorani ovekovečiti.
Ja, dogaja se neprestano.


   Copyright © 2014-2017 Foto društvo Goga Izdelava in oblikovanje Franci Oven

FOTO DRUŠTVO GOGA
Selo pri Zagorju 13, 1410 Zagorje, Slovenija
Email: fd.goga@gmail.com Splet: www.fd-goga.si
Kontakt
Nazaj na vsebino